Hyra förråd malmö

Jag har försökt hitta någon på nätet, som vill hyra ut ett förråd i Malmö till mig, men det verkar inte vara så väldigt lätt. Jag tänkte att det skulle vara billigare att hyra ett förråd privat än via något bolag, i en så pass stor stad som Malmö. Min tanke var att det skulle vara ganska dyrt i Malmö eftersom det råder en ganska stor bostadsbrist och folk bor allt trängre.

Dock har jag fått ändra åsikt en hel del i den frågan. Efter att tröstlöst ha sökt efter privatpersoner som skulle vilja hyra ut sina förråd till vettiga priser och hittat en del annonser, men enbart väldigt suspekta sådana, så gav jag upp och började titta på företag istället. Där visade det som att det finns en hel drös med företag i Malmö som hyra ut förråd, och dessutom till vettiga priser. Bland annat Flyttfirma Malmö. Riktigt vettiga priser faktiskt, så vettiga att jag börjar undra om de är så väldigt vettiga för företagen egentligen. Nåväl, det verkar finnas en hel del att välja mellan och det är ju trevligt. Anledningen till att jag behöver hyra ett förråd är mitt intresse för gamla cyklar.

Jag har alltid gillat cyklar och gillar att meka med dem och se hur jag kan göra dem bättre, finare och kanske till och med snabbare. Därför så har jag köpt en hel del gamla cyklar på nätet och av vänner och bekanta, som jag har rustat på. Vissa cyklar använder jag som reservdelscyklar och andra är riktigt pärlor som bara behöver lite kärlek för att bli hur fina som helst. Dock tar de en hel del plats hemma och min sambo börjar bli lite sur på att de tar upp hela vårt vindsförråd och till på det stora delar av lägenheten.

Just nu bor det inte minde än sju cyklar i vårt gästrum, något som skapar lite irritation och stök när vi får gäster som ska sova där. Vi hade ett jättebråk om det hela för några veckor sedan och kom till slutsatsen att det är dags för cyklarna att flytta ut. Men jag har alltså gett upp tanken på att hyra av privatpersoner, av den enkla anledningen att det är på lättare och billigare att hyra förråd av specialiserade företag i Malmö. Egentligen känns det ganska bra eftersom säkerheten antagligen är bättre på lite mer uppstyrda förrådslokaler och man kanske till och med har lite lättare tillgång till förrådet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *