Kontorsflytt & Företagsflytt Malmö

När ditt företag skall flytta är det viktigt att allt går så smidigt som möjligt och att ordinarie arbete inte påverkas. Anlitar du oss utför vi mer än gärna din kontorsflytt över en helg till ett fast pris. 

Fördelar?
Dina anställda går hem på fredag från adress/kontor A och återkommer på måndag till adress/kontor B utan något avbrott i ert arbete. Ett fast pris ger även er som företag 100 % koll på den totala flyttkostnaden vilken ofta har en tendens att skena vid tim debitering. Så vad har vi för tjänster att erbjuda er? Vi utför totallösningar som, packning, demontering, uppackning, montering, flyttstäd samt lyft av tunga skåp ex. kassaskåp. Vare sig Ni vill packa och demontera själva eller om ni överlåter allt till oss ingår flyttkartonger samt verktygslåda vilka körs ut till er helt utan extra kostnad.

Vi jobbar kontinuerligt med både små och stora företag runt om och utanför Malmö. Vi förstår vikten i att anlita erfaren flyttpersonal när det kommer till att utföra kontorsflyttar i alla dess storlekar. Och i och med detta så har vi valt att erbjuda företagen vi jobbar för att flytta även helger och helgdagar. Det kan kosta otroligt mycket mer att behöva stänga ner verksamheten under de viktiga vardagar som oftast all personal är på bygget, än att hyra en en flyttfirma under helg och helgdagar. 

Kontakta gärna oss för referenser, så kan vi erbjuda er att få prata med några av våra kunder som vi kontinuerligt flyttar för. Det finns inga kontor eller företag vi inte kan flytta, oavsett storlek eller plats i Sverige. Slå oss en signal så hjälper vi er

Växer ditt företag eller vill du minska på kostnaderna? Flytt för företag är något vi kan! När det är dags för företagsflytt är det mycket du ska tänka på. Vi på Hisingeflytt har lång erfarenhet av att flytta kontor och verksamheter längs hela västkusten men också inåt land. Utgångspunkten är att verksamheten inte för en minut ska stanna av, trots att den är på väg mellan två nya säten.

Vi ger dig en kostnadsfri besiktning och rådgivning, inför och under själva flytten. Är ni några gubbar på ert eget kontor också som kan hjälpa till med nedpackningen – så blir det billigare. När vi har skaffat oss en bild av flyttens omfattning lämnar vi Er en offert. Till stor del kan vi kostnadsberäkna arbetet men erfarenheten visar dock att korrigeringar och tillägg kan tillkomma. En mix av fast pris och löpande räkning är därför ofta att föredra. Vi flyttar när det passar dig som kund, aldrig tvärtom. En helgflytt är inte det billigaste alternativet, men kan ibland vara det mest effektiva. Den ordinarie verksamheten störs inte och driften är igång när veckan startar.