Packa upp

Tips för dem som behöver packa upp efter att ha flyttat
Arbetet är inte över, även om den sista lasset har lämnat bilen. Att packa upp alla lådor när de har kommit in i bostaden är en helt annan sak. Uppackning är inte ett snabbt jobb, så det är viktigt att du har prioriteringar i ordning. Här kommer en snabb överblick i prioritetsordning över vilka saker du behöver packa upp först

1.FÄRSKVAROR
Allt som har sin egen tickande klocka, som mat och dryck som har varit i kylen eller frysen, måste hanteras först annars kan de förstöras.

2. Hygienprodukter
En viktig del av att upprätthålla lugnet är att se till så att inget har läkt. Badrumsprodukter som schampo, tandkräm, toalettpapper, tvål och deodorant är saker som måste packas upp snabbt efter en flytt, blir jobbigt om de har gått sönder och kommit över hela flyttlassen.

3. Barnens och / eller husdjurens saker
Förändringar är svåra för både husdjur och småbarn, som ofta är svåra att acceptera flyttprocessen. Ju längre de är utan deras saker, desto svårare blir dem. För att få dem att känna sig som hemma så fort som möjligt är det viktigt att packa upp och ge dem sitt livsmiljö så snart som möjligt.

TIPS: Det kan vara smart att anlita packeteringshjälp och uppackningshjälp för att spara tid

4. köket
Att äta ute är inte något som alla har råd med eller vill ha. Prioritera uppackningen av koket så att din familj kan äta hemma så snart som möjligt.

5. Saker som är relaterade till arbetet
De flesta flyttar på grund av förändringar i deras yrkesmässiga liv. Oavsett om det är ett nytt jobb, en annan arbetsplats eller en arbetsintervju i en ny stad är det viktigt att göra ett bra första intryck. En ostrykt skjorta eller en oprofessionell outfit kommer inte att imponera. Så när du packar upp, bör du prioritera arbetskläder.

6. sängkläder
Människor spenderar 1/3 av sitt liv i vilande tillstånd och med goda skäl. Människor behöver sova eftersom våra smartphones behöver ladda sina batterier. Det är således klokt att underlätta en bekväm sovsituation. Använd energi för en annan lång dag med uppackning.

7. Elektronik
Ingen önskan att gå länge utan internet, tv eller telefontjänster. Om du installerar detta omedelbart kan du minska stress och lyfta ditt humör efter en stressig flytt dag. Dessutom är det ofta också så att dessa leverantörer inte har flexibla tider, och därför kan de bara vara tillgängliga direkt efter att lådorna har kommit in i dörren.

8. Viktiga dokument
Flyttning innebär ofta att du skickar in papper som adressändringar, försäkringar etc. Det kan vara stressigt om dessa papper är förpackade så långt att du inte kan hitta dem när du behöver dem.

9. Avkoppling
Det är tröttsamt att flytta, och efter en lång dag måste alla koppla av lite. Prioritera packa upp något som hjälper dig att koppla av, oavsett om det är ett spel, ett pussel eller en favoritfilm.

Vill du läsa mer om våra inlägg kan du trycka här

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 040-688 75 44