Höj värdet innan flytten

Om du ska flytta, eller är sugen på att flytta, behöver du förmodligen sälja din nuvarande bostad. Och givetvis vill du ha så mycket betalt som det bara är möjligt för din bostad, så att du går med vinst på försäljningen innan du flyttar. Då har du dessutom råd att anlita en riktigt bra flyttfirma när du ska ut ur bostaden! Det finns många olika sätt att öka värdet på ens bostad när man ska sälja, och det kan vara värt att göra ett gäng åtgärder för att få till en så bra försäljning som möjligt.

  • En av de saker som kan höja intrycket av en bostad väldigt mycket är faktiskt fönstren, som mer eller mindre är hemmets ögon och dessutom viktiga för en bra ljusmiljö. Så om dina fönster är slitna och kanske fuktskadade är det en god idé att byta ut dem innan du lägger ut bostaden till försäljning, och några du kan vända dig till som är experter på det här med fönster är 
  • Kök och badrum är viktiga för värdet på en bostad, finns det saker du kan ordna med där så är det en väldigt bra idé, kanske handlar det inte om något större än att byta ut ett badrumsskåp eller belysningen, eller kanske sätta in en ny bänkskiva i köket. Små saker som gör stor skillnad.
  • Se till att sälja vid rätt tidpunkt. Priserna skiljer sig mycket från månad till månad, så det gäller att hitta rätt tidpunkt för försäljningen när du ska sälja.
  • När du ska ta bilder till annonsen eller när du ska ha visning för potentiella köpare gäller det att skapa ett så fint hem som möjligt, behöver du det så kan du ta hjälp av någon som sysslar med homestyling. De kan få vilket hem som helst att se helt fantastiskt ut!

Detta är några va de saker du kan göra för att öka värdet på din bostad innan du ska flytta. Givetvis går det inte att göra hur mycket som helst, och det kan kännas jobbigt att rusta upp när man faktiskt är på väg bort därifrån, men det kan göra mycket för priset om du gör dessa åtgärder. Så kan du flytta med mer pengar på fickan!

Spara pengar på flytten? Läs våran guide!

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 040-688 75 44